Leiding geven, iets voor jou?

Ben je ouder dan 17 en heb je een stevige dosis energie en creativiteit? Kan je je vinden in waar wij voor staan en ben je graag bezig met kinderen tussen 6 en 17?

Bij de Europagidsen en -scouts van Gent zijn we altijd op zoek naar enthousiaste leiding om onze ploeg te versterken. Kom eens proeven, je bent van harte welkom!

5 redenen om leiding te geven bij ons:

  1. Je komt bij een hechte vriendengroep uit het Gentse die je met open armen zal ontvangen. Bij ons kan je helemaal jezelf zijn, dat voel je meteen. We helpen elkaar, bereiden samen activiteiten voor en spreken ook af buiten de scouts.

  2. Voor de kinderen maak jij echt het verschil. Je leert hen dingen waar ze hun hele leven iets mee zijn, helpt hen groeien en krijgt hun vertrouwen. Dat geeft ongelooflijk veel voldoening en daar doen wij het voor.

  3. Bij de Europagidsen en -scouts zetten we in op jouw vorming en geven we jou verantwoordelijkheid. Je krijgt alle ruimte om je talenten te ontdekken, te leren uit je ervaringen en te groeien als mens. Een basis voor je leven!

  4. Je kiest zelf bij welke leeftijdsgroep je in leiding staat. Worden het de schattige bevers? De speelse welpinnen en welpen? Of de avontuurlijke gidsen en verkenners? Elke leeftijdsgroep biedt een andere uitdaging.

  5. Het christelijk geloof verbindt ons. Tegelijk staan we open voor iedereen die dat respecteert en onze waarden deelt. Je hoeft dus echt niet elke zondag naar de mis te gaan om welkom te zijn in onze leiding!

Kom eens proeven!

Ben je nieuwsgierig hoe het voelt om in leiding te staan, kom dan gewoon eens proeven. Geef ons een seintje en wij vertellen jou wanneer de volgende activiteiten doorgaan. Of kom koken op zomerkamp: zo leer je ons nog beter kennen!

Tip: wie komt proeven, blijft meestal. Je bent dus gewaarschuwd ; )

IMG_1432-2.png

Annaïck Kesteleyn
Grote bever (leidster bevers)

IMG_1447-2.png

Jeroen De Pauw
Akela (leider) welpen

IMG_1441-2.png

David Vermeersch (Kelpie)
Troepleider verkenners

IMG_1444-2.png

Claire Tavernier
Akela (leidster) welpinnen

IMG_1438-2.png

Pauline Vanderstraeten (Nyala)
Compagnieleidster gidsen